Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Senaste nytt om Nuncio: "Vi är mycket nöjda"

Foto: Martin Langels/ALN
Stefan Melander är nöjd med Nuncio, men slutligt besked om Elitloppet kommer först till helgen. Foto: Martin Langels/ALN

Senaste nytt om Nuncio? Jo, Stefan Melander är ruggigt nöjd med hur hästen tränar och hade anmält till Elitloppet om det varit deadline i dag.

Publicerad:

Det är i sin spalt i Expressen som Stefan Melander berättar senaste nytt om fjolårets Elitloppsvinnare Nuncio.
"Han känns faktiskt ruggigt bra i träningen nu. Trots att hästen inte vann senast. Trots galoppen i Olympiatravet. Trots alla expertögon. Vi kör på med rutinjobb på rakbanan, men vi är mycket nöjda. Start, om det var i dag vi skulle bestämma. Men nu har vi ett par dagar till på oss att fundera och känna på honom."
Stefan poängterar att han även vill avvakta till helgen innan ett definitivt besked kommer om en eventuell Elitloppsstart för Copenhagen Cup-vinnaren Cruzado dela Noche. Men om hästen startar blir det troligen Björn Goop som kör.

FAKTA

Dessa hästar är klara för Elitloppet 2017

Bold Eagle
Timoko
Propulsion
Up and Quick
Resolve
D.D´s Hitman
Dante Boko
Elian Web
Spring Erom
Cruzado dela Noche

Inbjudna:
Delicious U.S.
Nuncio

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS