Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Klar för Hugo Åbergs: "En drömhäst"

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Ecurie D. kommer att starta i Hugo Åbergs Memorial senare i år. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Fem platser till Hugo Åbergs Memorial är nu tillsatta. Senast i raden – en obesegrad jättetalang.

Publicerad:

28 juli avgörs Hugo Åbergs Memorial med 1.609.000 kronor till vinnaren. Jägersros sportchef Mats Ahlkvist har gjort klart med kretsen kring fem hästar inför storloppet. Den senaste hästen att bli klar för Hugo Åbergs Memorial är Frode Hamres Ecurie D.

– En drömhäst i Åbergs. Det här kommer verkligen att höja temperaturen rejält och starta en massa spekulationer, säger Jägersros sportchef Mats Ahlkvist i ett pressmeddelande.

I sin senaste start vann Ecurie D. Fyraåringseliten under elitloppshelgen på 1.09,2a/1640 meter. Han är fortsatt obesegrad efter tio starter.

Sedan tidigare är Campo Bahia, Racing Mange, Cokstile och Tae Kwon Deo inbjudna till Hugo Åbergs. Vinnarna från Årjängs Stora Sprinterlopp den 11 juli och St Michel i Mikkeli den 19 juli kommer också att få en inbjudan.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.