Gåvar roligaste spiken!

Dagens bästa idé är en spik, som är ganska mycket betrodd, men ändå bara är tredjehandare. En perfekt start på kupongen på väg mot miljonerna.

V75
Eskilstuna
lördag 25 februari

2 Pasithea Face, V75-1, lopp 5

De flesta av mina drag på förhand verkar bli ordentligt påpassade så jag väljer att rekommendera en spik som dagens drag som bara är tredjehandare. Allt talar för att Pasithea Face kommer till ledningen idag och det är inga tuffa ston med i loppet, utan både Indoor Voices och Jetset vill nog helst spara sin speed fram till sista halvvarvet. Det gör att Lutfi Kolgjini kan få fuska bort loppet och som jag ser det är det en jättebra spik när hon inte blir mer streckad.

2 Mellby Collector, V75-7, lopp 11

Jag hade ingen känsla för Mellby Collector redan på förhand och nu när han har blivit nerstruken till innerspår känns han helt iskall. Han har haft innerspår tre gånger och inte kunnat försvara ledningen någon gång. Örjan Kihlström varnar för att det blir galopp om man laddar med honom från start och det känns som att han kommer hamna illa på det den här gången. Inget streck för mig som mycket betrodd.

Andreas Alm, Fackredaktör