V75 Åby 28 apr

Antonsen för andra gången?

Årets första storhelg är här! Finalen av Olympiatravet ska avgöras - och det finns viktigt information att ta del av! Våra tipsexperter ringer löpande nya intervjuer inför kvällens tävlingar och det kommer in massor av viktig information. Intervjuerna uppdateras kontinuerligt inne i V75-akuten och dessutom har vi som alltid vår mycket uppskattade lista med utrustningsändringar. Under dagen ger vi också det hetaste snacket från stallbacken och det viktigaste från kvällens värmningar, inför varje lopp ger vi också en koll från defileringen - för att inte du ska missa sista minuten-ändringarna. Ge dig själv de bästa förutsättningarna för att bli en vinnare - vi har allt du behöver!
Vi erbjuder Sveriges mest omfattande V75-tjänst. Varje måndag kl 9.00 ger Travronden dig genomarbetad spelinformation som sedan uppdateras löpande fram till spelstopp.
Allt det här ingår i V75-produkten 
  • Genomgång av omgången och vårt val av nyckelhästar
  • Omgångens mest värdefulla utrustningsändringar
  • Statistik och djuplodade analyser avdelning för avdelning
  • Tränar- och kuskintervjuer (inkl. tillgång till vårt intervjuarkiv)
  • Spel- och systemförslag (Dagens dubbel, V4, matematiska och reducerade Jokersystem)
  • V75-akuten (värmningar, utrustningsändringar och stallbacksinfo)

 

För endast 129:-/månad får du Sveriges bästa information till de största spelformerna (V75, V86, V64, GS75), tillgång till e-tidningen (måndagar och torsdagar 17.00), allt PLUS-material på hela sajten och mycket mer!