Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Mångmiljonär i montédebut

Foto: David Schreiner/TR Bild
Digital Ink gör sin första start i monté på söndag. Foto: David Schreiner/TR Bild

Efter en framgångsrik karriär på svensk mark har Digital Ink gjort resan ned till Frankrike. På söndag gör tioåringen sin första start under sadel – någonsin.

Publicerad:

Tävlingskarriären har hittills varit framgångsrik för Stefan Melander-ägde och numera Robert Bergh-tränade Digital Ink (e. Super Photo Kosmos). På 72 starter har han tagit 29 segrar och sprungit in 6.187.770 kronor. I början av februari gjorde han sin första start utanför Sveriges gränser när han var sexa på Vincennes tillsammans med Eric Raffin.

På söndag har det blivit dags för Digital Ink att debutera i en ny disciplin. Då gör han nämligen sin första start i monté och han kamperar återigen ihop med Eric Raffin. Totalt elva hästar gör upp om den samlade prissumman på 90.000 euro i Grupp III-loppet Prix du Pontavice de Heussey som avgörs på Vincennes.

Häst – Ryttare
1. Shogun D.K. – Iina Aho
2. Codie de Beaulieu – Matthieu Mottier
3. Cassate – Matthieu Abrivard
4. Clegs des Champs – David Thomain
5. Volcan de Bellande – Noemie Hardy
6. Bolide Jenilou – Anthony Barrier
7. Digital Ink – Eric Raffin
8. Boss du Meleuc – Alexandre Abrivard
9. Venosc de Minel – Yoann Lebourgeois
10. Valse de Reve – Guillaume Martin
11. Vrai Voyou – Adrien Lamy

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.