Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Debatt:
"Lundell replikerar Marjaana Alaviuhkola: "Ridå""

Foto: TR BILD
Claes Lundell. Foto: TR BILD

Claes Lundell, tidigare vice ordförande Svensk Travsport samt Skånska Travsällskapet, replikerar på Marjaana Alaviuhkolas svar i en, tidigare, publicerad intervju.

Av: Claes Lundell
Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Läs intervjun med Marjaana här.

I en intervju på Travrondens hemsida kommenterar ST:s ordförande min insändare på Sulkysport.se med att den innehåller direkta felaktigheter. Detta utan att kunna peka på en enda felaktighet.

Jag påstår i insändaren att ST:s ekonomi har havererat med flera hundra miljoner i skulder och underskott.

Tvärtom så bekräftar ordföranden detta mitt påstående genom att tala om skulden som man nu amorterar på och att man har ett underskott på 300 miljoner. RIDÅ!

När det gäller årets budget så har jag över huvud taget inte berört den. Jag har fullt förtroende för att det är en budget i balans. Det ordnades genom att prispengarna till hästägarna sänktes med flera tiotals miljoner. Det blev så väl tilltaget att det blev utrymme över att höja styrelsens arvoden och ändå behålla budgeten i balans.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Av: Claes Lundell

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.