Så här vill travtränaren utmana Rikstravet

Publicerad 4 oktober av Patrick Sjöö

För 500 kronor får du 1/1500 del i två travhästar i Rikstravet team SHL under sju månader.

Men nu vill travtränaren Thomas Åhlund från Bollnäs bjuda på ett bättre koncept.

För 250 kronor får du 1/1000 i  tre starthästar under samma sju månader.

– Jag vill utmana det där rikstravet. Jag tror inte på att att samarbeta med välbetalda ishockeyspelare och klubbar. Mitt koncept ska heta "Absolut SHL-fritt" hade jag tänkt. Om det här är genomförbart vet jag dock inte. Tanken är i alla fall att ett eventuellt överskott skulle gå till barncancerfonden, säger Thomas Åhlund.

Easy KB har fått frågan att administrera. Tyvärr kan Easy KB bara hjälpa till med 20 eller 100 andelar/häst, men hyllade initiativet att göra något för en god sak och samtidigt få folk intresserade av travet.

Nu söker Thomas Åhlund hjälp.

– Jag behöver någon som kan administrera det här. Om jag får det så kör jag. Jag vet inte riktigt vem jag ska vända mig till.

De hästar som skulle ingå i stall "Absolut SHL-fritt" är Milan Töll, Tuney Gene och Vacqueyras.