Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Det vattnas i munnen"

Foto: Micke Gustafsson/ALN
Pandora Face ska betäckas med Ready Cash. Foto: Micke Gustafsson/ALN

Stall Courants Pandora Face har gjort sin sista start. Stoet kommer att gå till avel och betäckas med en fransk topphingst.

Publicerad:

På fredagskvällen gjorde Lutfi Kolgjinis Pandora Face (e. Muscle Hill) karriärens sista start när hon slutade sexa i ett montélopp på Vincennes. Det sexåriga stoet vann V75 på Momarken ifjol och segrade även i ett försök i Diamantstoet under 2016. Totalt sprang hon in drygt 1,2 miljoner kronor.

Nu kommer hon att gå till avel för att betäckas med Ready Cash.
– Pandora Face har varit mycket bra på slutet och egentligen skulle man väl ha fortsatt tävla med henne, för hon har massor ogjort på banorna. Men samtidigt är hon oerhört intressant som avelssto då hon är efter världens bästa avelshingst Muscle Hill och har Conch som mormor. I blod är hon väldigt lik Viking Kronos, hon är en otroligt korrekt och snygg märr med bra storlek. En avkomma efter Ready Cash och Pandora Face får det att vattnas i munnen, säger Magnus Rundgren på Am Bloodstock.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.