Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Adrian lämnade motståndarna

Foto: MARIA HOLMÉN
Buzz Mearas svarade för en övertygande insats i Norge. Foto: MARIA HOLMÉN

Adrian Kolgjini hittade tidigt till ledningen med Buzz Mearas när Axel Jensens Minneslopp avgjordes på Bjerke på lördagen.
Där var loppet över.

Publicerad:

Buzz Mearas fick Daley Lovin på utsidan i första sväng och tempot låg på jämn 1.10-fart. Daley Lovin kunde inte utmana ledaren på upploppet och Buzz Mearas stack undan till övertygande vinst på kanontiden 1.10,4a/1.609 meter.

Explosive de Vie slutade tvåa från ledarryggen och Daley Lovin höll till bronspengen. 
 
300.000 norska kronor var segern värd.
 
V75-omgången på Bjerke inleddes med överraskningen Call Me Hanover, som avgjorde från ledarryggen. Panterei Ans fångade in ledande Bula Bula Am i sista steget i stayerloppet och Tycoon Conway Hall ledde runt om i högsta divisionen.
 
Stefan Perssons Olivia Trot spårade också runt om i lägsta klassen innan Global Republic använde samma segerrecept i klass I-försöket. Avslutningen gick till Tango Vang, vilket fick utdelningen på sju rätt att stanna på 115.370 kronor.
ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.