Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Delicious på väg mot Paris

Foto: MARIA HOLMÉN
Delicious U.S. är på väg mot Paris, men det är fortfarande högst osäkert om det blir någon start i Frankrike. Foto: MARIA HOLMÉN

I dag lämnade Daniel Redéns stjärna Delicious U.S. svensk mark för att istället bege sig mot Paris. Detta för att i första hand fortsätta uppträningen.

Publicerad:

Det är Thomas Hedlund i Daniel Redéns stall som bekräftar att Delicious U.S. i dag lämnat träningscampen Furuby Gård.
– Ja, Delicious har åkt mot Paris. Men inget annat är bestämt ännu vad gäller eventuella starter och så.

Delicious skulle ner till Paris redan före Jul, men då var det bristen på uppstallningsplats som ställde till det. Nu får hon dock fira det nya året i Frankrike och sedan hänger det på vad Daniel Redén bestämmer sig för. Han har tidigare poängterat för Travronden att med två redan inkvalade hästar till Prix d'Amerique (Propulsion och Lionel) känner han inte minsta hets över att även få med en tredje.

I går skrev Travronden att det inte blir några svensktränade hästar i Prix de Bourgogne den 1 januari. Men enligt Thomas  Hedlund kan det nu ändå bli aktuellt med start för Call Me Keeper om hästen är fin i torsdagens jobb. Och går han ut i det loppet finns ju chansen för Redén till en tredje häst i Prix d'Amerique även utan Delicious!

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.