Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ingen lycka för Aroma Grim

Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN
Aroma Grim fick med sig sistapengen på 540 euro från dagens lopp. Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN

Johan Untersteiners Aroma Grim gjorde idag Frankrikedebut, men det blev ingen större framgång i Prix de Murat.

Publicerad:

Aroma Grim (e. Offshore Dream) galopperade i en omstart och därför fick körande Gabriele Gelormini ta rygg i den giltiga starten för att hålla henne felfri och tyvärr hamnade då hon hängandes i tredjespår. Hon hittade efterhand ner i tredje-fjärde utvändigt där hon satt kvar resten av loppet, men tappade över upploppet och slutade sjua i mål.

Vann loppet gjorde Jean-Philippe Dubois Vacate Money (e. Prodigious), som kördes fram i dödens och kunde vinna den tunga vägen. Det var tredje raka segern för det sexåriga stoet som gav ett fint intryck. Förstapriset var 24.300 euro och segertiden blev 1.13,4/2.700 meter.

Med i loppet var också danskfödda Ruth Reerstrup (e. Carmody Lobell) som numera är i träning hos Fabrice Souloy. Hon satt hacket framför Aroma Grim och försökte attackera i tredjespår i sista sväng, men stumnade till slut.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.