Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lindqvist-seger i Frankrike

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Johanna Lindqvist tog en tränarseger i Toulouse idag. Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

Johanna Lindqvist kunde bokföra en tränarseger i Toulouse idag då Nicolas Senet vann med hennes Un As du Gade i Toulouse.

Publicerad:

Nicolas Senet körde ordentligt från start med favoriten Un As du Gade (e. Orlando Vici), men tvingades och släppa och det blev efterhand fjärde invändigt. På sista bortre långsidan kom det dock att lösa sig då det blev ordentlig körning på många händer och hästen hittade ut i andraspår. I sista sväng tog sig de upp som tvåa och över upploppet kunde de koppla ett segergrepp på Victorieuse (e. Oiseau de Feux).

Förstapriset var 9.000 euro och det sjuåriga stoet har hittat en ordentlig toppform på sistone. De fyra senaste starterna har inneburit två segrar och två andraplatser. I och med dagens seger har hon tjänat 90.640 euro. Segertiden skrevs till 1.18,8a/2.750 meter

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.