Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Not Afraid knäckte USA-stjärna

Foto: stalltz.se
Not Afraid delade ut drygt 18 gånger pengarna vid sin seger idag på Yonkers Raceway. Foto: stalltz.se

Jimmy Takters Not Afraid knäckte Bee A Magician från dödens idag på Yonkers Raceway och Nitfy Normans sto var besegrat redan i slutkurvan.

Publicerad:

Daniel Dube och Not Afraid (e. S.J.'s Caviar-Beverly Crusher) tvingades trava utvändigt om Bee A Magician på slutrundan, men redan i sista sväng tog den sjuårige valacken över täten.

Sista biten tog det emot och Not Afraid räddades av mållinjen och höll undan knappt för Springbank Sam N (e. Sondon) på 1.12,5/2.011 meter. Fyra var Åke Svanstedt-tränade Centurion Atm (e. S.J.'s Caviar), medan Bee A Magician slutade oplacerad för Brian Sears och därmed lär det knappast bli någon start under det franska vintermeetinget.

Förstapriset uppgick till 28.000 dollar och det var Not Afraids 36:e seger i karriären på 133 starter. Not Afraid delägs av Göran Anderberg och Christina Takter.

 

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.