Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Pinkman mot segermaskin

Foto: LISA PHOTO
Pinkman och Yannick Gingras. Foto: LISA PHOTO

På fredag är Pinkman (e. Explosive Matter) tillbaka i tävlingsselen igen efter förlusten mot stallkamraten The Bank i Breeders Crown-finalen på Woodbine. Nu handlar det om The Carl Erskine ($265.000) på Hoosier Park och där stöter Pinkman på segermaskinen Homicide Hunter.

Publicerad:

Den sistnämnde har gjort rent hus i år och vunnit samtliga 16 starter och sprungit in 385.737 dollar. Mr Cantab-sonen har inte mött amerikanska eliten tidigare under säsongen och på fredag kommer det verkliga elddopet för Curt Grummels valack.

Jimmy Takter startar också Uncle Lasse och dessutom debuterar Habitat i nya ägarfärger. Han är köpt till Sverige sedan tidigare och ska starta ytterligare två gånger innan han flygs över Atlanten.

The Crossroads Of America ($140.000) för treåriga ston hålls också på Hoosier Park och enda deltagare med svenskanknytning är Jimmy Takter-tränade Speak To Me (e. Muscle Massive), vilken kommer från en tredjeplats i Breeders Crown-finalen på Woodbine.
Startlistor:
The Carl Erskine ($265.000)
1.609 meter, autostart.
1 Homicide Hunter
2 Suit And Tie
3 Uncle Lasse (Jimmy Takter)
4 Pinkman (Jimmy Takter)
5 Muscle Up The Goal
6 Dont Rush
7 Muscle Diamond
8 Crazy Wow
9 Bluebird Reverend
10 Habitat

The Crossroads Of America ($140.000)
1.609 meter, autostart.
1 I’m So Fancy
2 Muscle Baby Doll
3 Smokinmombo
4 Livininthefastlane
5 Fox Valley Yoko
6 Churita
7 Armatrading
8 Speak To Me (Jimmy Takter)
9 Bright Baby Blues
10 You’re Majestic

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.