Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Stephanie vinnare i Kanada

Foto: HANOLD/ALN
Stephanie J Werder vann montélopp i Kanada. Foto: HANOLD/ALN

Jägersros duktiga montéryttare Stephanie J Werder fick chansen att rida en stor montéfinal på Western Fair i London, Kanada. Det slutade på bästa sätt med seger!

Publicerad:

Stephanie är en av de tjejer i Sverige som verkligen brinner för montésporten och vill att den ska utvecklas. 25-åringen blev inbjuden till loppet i Kanada tack vare att hon tidigare ridit hästen Lexis Dj och blivit vän med familjen. Tränaren Shane Arsenaults pappa avled förra året och nu gjorde Lexis Dj sin sista start under karriären för att hedra hans minne. Detta i en stor montéfinal och med Jägersros Stephanie J Werder i sadeln. Ni kanske förstår vilka känslor som det handlade om när det även blev seger! Stephanie har tidigare bland annat vunnit montélopp på Meadowlands.

Under sitt Kanada-äventyr håller Stephanie även en clinic om egenträning, teknik och taktik. Allt för att även hjälpa till att utveckla sporten i Kanada.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.