Sveriges ledande travtidning
ANNONS

57 miljoner till ensam vinnare!

Derbyt är passerat för i år, men så enkelt lämnar vi inte ett av årets spännande lopp. Tisdagens utgåva av Travronden innehåller allt från helgen som var och dessutom blickar vi framåt lördagens V75-omgång på Färjestad som kan ge 57 miljoner till en ensam vinnare.

Publicerad:

Färjestad bjuder på jackpot när vi spelar V75 tillsammans med Norge då Unionstravet ska avgöras. Hela 57 miljoner kronor uppskattar ATG till att en ensam vinnare kan få om det skulle inträffa. Kommer Månprinsen A.M. fortsätta sin segersvit eller kommer någon av de gästande norrmännen sätta stopp för Gunnar Melanders stjärna? En bra bit på väg mot miljonerna kommer man genom att läsa Travrondens tips och intervjuer till lördagens omgång i tisdagstidningen!

Det och mycket mer som har hänt och kommer att hända under veckan går att läsa i nummer 73 av Travronden, som kommer ut i brevlådorna och återförsäljarna under tisdagen.

FAKTA

Prenumeration

För 2 395 kronor får du Sveriges bästa travtidning, varje onsdag, under ett helt år. I prenumerationen ingår även vårt fullspäckade vinternummer på över 300 sidor (värde 199 kr).

Travronden onsdag
Helår: 2 395 kr
Halvår: 1 195 kr
Kvartal: 695 kr

Autogiro: 199 kr/månad
Autogiroblankett

Travronden Digital
149 kr/månad

Teckna prenumeration

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.