Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Frågor utgår i Superresan

Foto: null
Travrondens Vinternumer.

Är du en av deltagarna i tävlingen ”Superresan” i Travrondens Vinternummer 2016? Här är två korrigeringar i frågorna som gjorts efter att uppmärksamma läsare kontaktat redaktionen.

Publicerad:

I tävlingen "Superresan", där du kan tävla om en resa till Frankrike i senaste utgåvan av Vinternummer, gömmer sig två felaktigheter.

• På fråga två ska rätt svar vara fem upplagor: Amazone B 1930 och 1933 (e. Passeporte som vann 1923-24), Nebuleuse (e. Passeport), Abo Volo 1997 (e. Lurabo som vann 1984) och Bold Eagle 2016 (e. Ready Cash som vann 2011-12).
• På fråga tolv ska rätt svar, enligt Svensk travsport, för införande av regel för diskvalifikation för orent trav vara 1973. Däremot fick Jägersro under slutet av 1970 ”testa att diska för orent trav”.

Då rätt svarsalternativ saknas stryks dessa frågorna ur tävlingen.

Vi passar även på att göra ett förtydligande på fråga tio: frågan gäller 1.609 meter och längre distanser. Frågan kvarstår i tävlingen.

Travronden tackar engagerade läsare som uppmärksammat oss på felaktigheterna och passar på att önska alla lycka till i tävlingen!

- Travronden

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.