Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sjärnkusken tillbaka

Foto: HANOLD/ALN
Kee Marcello bakom Red Hawk före Patrik Sjöberg och Centro från Stjärnkusken i en duell. Foto: HANOLD/ALN

Expressen berättar att en ny säsong av Stjärnkusken spelas in, men vilka som är med och när tv-programmet ska sändas är fortfarande oklart.

Publicerad:

Kanal 75:s vd Per Tellander är fåordning till Expressen, men bekräftar att inspelningen till en andra säsong är igång. Enligt Sportexpressen medverkar kuskarna Jennifer Tillman och Erik Adielsson även den här säsongen och som mentor för deltagarna ersätter Lennart Forsgren Kari Lähdekorpi.

Redan i slutet av september skrev Travronden i papperstideningen (nummer 77) att en ny säsong av Stjärnkusken spelades in och att bland andra Regina Lund och Runar Sörgaard kommer att delta.

I den första säsongen Stjärnkusken fick tv-tittarna se svenska stjärnor svinga sig upp i sulkyn, kasta sig ut i det okända och upptäcka tjusningen och glädjen med äkta hästkrafter med Jessica Almenäs som programledare. Varje vecka eliminerades en deltagare och i den stora finalen utsågs den bästa travkusken i ett travlopp. Stjärnkusken sändes i TV4 sommaren 2015 och segern gick till Kee Marcello. Travprogrammet var kanalens mest sedda tv-program på fredagar i fem av de sex veckorna.

Stjärnkusken

Tittare per avsnitt säsong ett:
Avsnitt 1: 718.000 stycken
Avsnitt 2: 421.000 stycken
Avsnitt 3: 585.000 stycken
Avsnitt 4: 400.000 stycken
Avsnitt 5: 446.000 stycken
Avsnitt 6: 471.000 stycken

Totalt antal tittare: 3.041.000 stycken
Snitt/avsnitt: 506.833 stycken

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.