Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Firar födelsedagen i vinnarcirkeln?

Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL75
Per Nordström fyller 50 idag! Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL75

Har Jägersrotränaren Per Nordström förberett en ordentlig födelsedagspresent åt sig själv? Han väljer att fira sin 50-årsdag på Jägersros lunchtrav där han startar egenägda Dracula Hornline som en av favoriterna.

Publicerad:

Vi får inleda med att säga grattis till födelsedagsbarnet!

– Tackar! Det är en perfekt dag. Solen skiner och fåglarna kvittrar och jag går och väntar på tillökning. Varje gång det ringer i telefonen hoppas jag att det är Carina på Skråmsta Stuteri som ska ringa, då jag har en Cantab Hall-märr som väntar föl efter Djali Boko och det har gått över en vecka, berättar Per Nordström.

Ska du fira födelsedagen i vinnarcirkeln?

– Vi får hoppas på det. Spåret hade kanske kunnat varit bättre för Dracula Hornline (V4-4), men så bra som han var senast måste han räknas ändå. Det är en häst som klarar tuffa upplägg och som favorit i loppet får jag nog dra i högertömmen om det kommer att behövas.

 

Det känns som att han först har vaknat till i år som femåring?

– Det har varit en slowstarter som haft en del problem. Han hade tidigt problem med allergi och sedan har det varit ett bakben som strulat. Nu är allt det bra och då har det börjat lossna för honom. Vi kommer att köra med samma utrustning som senast, avslutar Per Nordström.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.