Sveriges ledande travtidning
ANNONS

”Har väntat in loppet”

Foto: HANOLD/ALN
Per Linderoth är optimistisk gällande Farmer Jacks chanser i V64-inledningen. Foto: HANOLD/ALN

Per Linderoth beger sig till Gävle med en häst ikväll då det vankas V64-tävlingar. Inte vilken häst som helst, utan favoriten i V64-inledningen.

Publicerad:

Det handlar om treårige Farmer Jack som Per Linderoth har till start i Gävle denna torsdagskväll. Viking Kronos-sonen inledde karriären på bästa sätt för några veckor sedan då han vann knappt, men säkert på rejält sätt. Den gången visade Farmer Jack 1.12,7 sista 800 meterna och att det finns fart som räcker långt för den låga klass han befinner sig i är det inget tvivel om.
– Det är en mycket fin häst, fastslår Per Linderoth.

Ikväll väntar niondespår bakom bilen för Farmer Jack. Med över tre veckor från senaste starten kan man ana en viss ringrost hos treåringen.
– Jag har faktikst väntat in det här loppet, men det har flera andra också gjort vad jag kan se i startlistan. Visst är det tufft emot, men jag har bra tro på min häst. Senast gick han med helstängt huvudlag, men ikväll byter vi till ett öppet huvudlag.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.