Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kaj är påställd ikväll

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
Kaj Widell och Perfect Dynamite jagar andra raka segern ikväll. Foto: MARTIN LANGELS/ALN

Solvallakusken Kaj Widell kör i tre avdelningar på kvällens V86-kupong, bland annat en mycket spännande häst som kan komma bli en följetong under året.

Publicerad:

Kaj Widell kör tre hästar ikväll på V86 och mest spännande är Hans R Strömbergs Perfect Dynamite (V86-8) som avslutar omgången som favorit.
– Det är en riktigt fin häst som har gjort det bra. Han var bra i årsdebuten senast och det ska bli spännande att köra honom igen.
Kaj Widell har kört i fem senaste sex starterna och ikväll ska de återigen ut på lång distans.
– Det är en stark häst som trivs på distansen och det ska vara min bästa segerchans ikväll.

Li Hanné har visat väldigt bra form på sitt stall på sistone. Ikväll kör Kaj Widell Fuzz (V86-2), som varit väldigt fin i de senaste starterna. Senast höll han bra som fyra bakom British Steel efter tuff körning i spets.
– Jag körde fel senast när jag tog upp i ledningen för att hålla inne den i rygg och sedan fick han inte riktigt fart igen. Hade jag kört på honom hela vägen tror jag att vi hade varit längre fram.
Ikväll har Fuzz spår fem och han är väldigt snabb den första biten, men Kaj tror att han får svårt att komma till spets.
– Både Mellby Collector och Paparazzi M. är snabba ut och det blir svårt att komma förbi dem. Fast han är inte beroende av ledningen, utan går lika bra bakifrån. Det enda som han inte klarar är dödens. Därifrån har han inte gått ett steg när jag kört honom.

Sist ut i Widells trio är Slaghöken (V86-4), som kan en del ibland.
– Han blev störd av en galopperade häst i sista sväng senast och det tog tvärstopp. Det var synd då han kändes fin då. Det är inte så tokig häst, men från det här läget går det inte att hoppas på någon framgång, avslutar Kaj Widell.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.