Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Petersen varnar!

Foto: STEFAN UPPSTRÖM
Niels Petersen varnar för sin andrahäst idag. Foto: STEFAN UPPSTRÖM

Niels Petersen har omgångens största favorit till start i V4-2, men höjer ett varningens finger!

Publicerad:

Demontränaren Niels Petersen har sedan en tid filial på Jägersro med fullt stall och 25 hästar på träningslistan.

– Det fungerar fint, men det är klart stressigt att ha hästar på flera ställen. Jag har dock bra personal på plats och allt ser fint ut inför framtiden berättar Niels Petersen.

Till dagens lunchtävlingar på Malmöovalen sadlar Niels Petersen ut den stora favoriten Energia Eroi och lika klara andrahandsfavoriten Energia Colonial, detta i V4-2. På papperet ska Energia Eroi vara i det närmaste ”klar”, men Petersen varnar kraftigt för stallkamraten med Colonial som efternamn...

– Energia Eroi var grymt fin senast och står bäst till i loppet. Han kommer göra en god insats, men jag är inte lika säker som spelarna på att det blir seger.

Utveckla?

– Jag menar att Energia Colonial mycket väl kan ta honom till slut. Han fick en riktigt tuff resa i Pramms och gjorde ett topplopp i mina ögon. Han är ännu vassare nu och för mig är det svårt att sära på hästarna, varnar Niels Petersen.

FAKTA

Jägersro Galopp

Jägersro Trav & Galopp
Box 9506
200 39 Malmö
Tel: 040-671 82 00
Hemsida

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.