Sveriges ledande travtidning
ANNONS

V75 Summer Heat igen – nu med 20 procent

Foto: TRAVRONDEN
V75 Summer Heat får ett lite annat upplägg i år, då man ackumulerar 20 procent av jackpotpengarna. Foto: TRAVRONDEN

Det blir V75 Summer Heat även i år, närmare bestämt mellan 22-25 augusti. Den stora finalen sker i samband med Sundsvall Open Trot-lördagen på Bergsåker.

Publicerad:

Det blir fyra raka dagar med V75: Jägersro (onsdag 22 augusti – uttagningslopp till svenskt travderby), Bjerke (torsdag 23 augusti), Bergsåker (fredag 24 augusti) samt Bergsåker (lördag 25 augusti, Sundsvall Open Trot och multijackpot).
– V75 är spelet med flest miljonvinster och det är kul att MultiJackpot-konceptet är så uppskattat. Vi vill fortsätta bjuda våra kunder på bästa möjliga spelupplevelse och ser fram mot en ordentlig travfest även den här sommaren. Nu får vi hoppas på en stor pott och många miljoner att spela om i slutet på augusti, säger Mikael Bäcke, produkt- och affärsutvecklingschef på ATG i ett pressmeddelande.

Mellan den 26 maj-12 augusti kommer 20 procent av alla jackpotpengar att ackumuleras till Bergsåkers finaldag den 25 augusti. Mellan den 14-24 augusti går samtliga eventuella jackpotpengar vidare till lördagen den 25 augusti.

Det var premiär för V75 Summer Heat förra året. Bergsåker avslutade det hela då också, men skillnaden är att ATG nu valt att höja de ackumulerade jackpotpengarna från 10 till 20 procent. Förra året slutade det med att en ensam vinnare på sju rätt under lördagen på Bergsåker hade chansen till 77 miljoner kronor. Det borde nu bli ännu mera i Multijackpot – något som det i vanlig ordning kommer att tyckas olika om. Vissa lär ”rasa”, andra se fram emot en jättepott att slåss om.

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.