Midnight Hour slog Muscle Hustle I skiljeheat av Åby Stora Pris 2017. Foto: MALIN ALBINSSON/KANAL 75

Fjolårsvinnaren av Åby Stora Pris ska årsdebutera till helgen.

Av: Timo Mahlamäki
Publicerad:

Midnight Hour vann Åby Stora Pris i fjol och slog då Muscle Hustle i skiljeheat. Den Ossi Nurmonen-tränade Diesel Don-sonen gjorde efter det ytterligare tre starter där han var trea i Finskt Mästerskap, åtta i finalen av Trotting Masters och nia i VM-loppet på Yonkers. Midnight Hour årsdebuterar på lördag på sin hemmabana Kuopio. Där stöter han bara på fem konkurrenter, däribland Stricker (e. Juliano Star) som vann finalen i finska Silverdivisionen i helgen.

Gulddivisionen – Kuopio lördag 10 februari
2100 meter – förstapris 7000 euro
1 Stricker – Ari Moilanen
2 Ranch Newman – Tommi Kylliäinen
3 Regent Zet – Santtu Raitala
4 Victory Bonsai – Hannu Torvinen
5 Minto’s Romeo – Tuomas Pakkanen
6 Midnight Hour – Iikka Nurmonen

ANNONS

Ämnen i artikeln

• Timo Mahlamäki

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.