Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Alltid visat hög kapacitet"

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Markus B Svedberg uttalar sig om Kalashnikovs chanser ikväll i Eskilstuna. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Markus B Svedberg har sin Kalashnikov till start i den första V64-avdelningen ikväll i Eskilstuna. Hästen vann sin comeback enkelt senast och får spelarnas förtroende.

Publicerad:

- Kalashnikov (V64-1) var väldigt fin i comebacken senast. När han travar så bra som han gjorde senast är han riktigt bra. Han har tagit loppet bra och bör ha gått framåt med loppet i kroppen. Hästen har alltid visat hög kapacitet och det var skönt att travet stämde för honom. Han har ingen toppform utan springer på träning och grundkapacitet. Hästen lär behöva flera lopp i kroppen innan den riktiga formen sitter där och tanken är att han ska få starta på i V75 under vintern. Han borde duga bra i ett lopp som detta, men man ska tänka på att han tidigare tävlat lite ojämnt och travat dåligt. Jag tycker han är bra i ordning och med tanke på hästens höga kapacitet ska han räknas med ganska goda segermöjligheter, säger Markus B Svedberg.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.