Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Årets kusk till Kihlström

Han vann storlopp med Propulsion, Who’s Who, Diana Zet och Conrads Rödluva. Med klar marginal röstades Örjan Kihlström fram till Årets kusk.

Publicerad:
Foto: Maria Holmén/TR Bild
Örjan Kihlström. Foto: Maria Holmén/TR Bild

I Årets kusk gjorde Örjan Kihlström, Björn Goop, Carl Johan Jepson och Ulf Ohlsson. Det blev seger för Kihlström – han fick 40,7 procent av rösterna.

Örjan Kihlström hade planen tidigt klar. På scenen berättade han hur han som liten såg upp till storheter som Stig H Johansson och Berndt Lindstedt på Solvalla.
– Sveriges största tränare höll till på Solvalla och jag hade möjligheten att titta på när de körde fort. Bara det var häftigt. Det var stort. Man drömde om att kunna bli något liknande så att säga. På den tiden funderade man inte på att bara bli kusk, utan att bli både tränare och kusk, säger Örjan Kihlström.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.