Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Armani – en av fem

Foto: Mikael Rosenquist och Maria Holmén/TR Bild
Svante Båth-tränade Armani Degato slutade tvåa förra året i Svensk Uppfödningslöpning. På onsdag gör han comeback i Active Bowlers lopp på Solvalla. Foto: Mikael Rosenquist och Maria Holmén/TR Bild

Det blev bara fem anmälda hästar till Active Bowlers treåringslopp på Solvalla, däribland tvåan från Svensk Uppfödningslöpning.

Publicerad:

Active Bowlers lopp har körts allt sedan 1998, men fortfarande är det ingen segrare som sedan gått vidare och vunnit Svenskt Travkriterium. Blir det så i år?

Den som i sådana fall just nu ser ut att ha en rimlig chans till detta är Svante Båths tvåa från fjolårets upplaga av Svensk Uppfödningslöpning – Armani Degato (e. Raja Mirchi). Mattias Djuses Svampen-trea Global Bookmaker (e. Broadway Hall) är också en av blott fem anmälda hästar till onsdagens uppgörelse (lopp 4).

Förstapriset i Active Bowlers lopp är 100.000 kronor det hela avgörs över 2140 meter med bilstart. Den definitiva startlistan blir klar senare i eftermiddag.

Anmälda hästar:

Aperfecttric (Jim Oscarsson)
Armani Degato (Svante Båth)
Global Bookmaker (Mattias Djuse)
Naughty Girl Tooma (Jevgeni Ivanov)
T.Midi (Erik Svensson)

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.