Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Årsmöte i RST

Foto: MARIA HOLMÉN
Anders Holmqvist omvaldes som ordförande i Riksförbundet för Sveriges Travhästägare. Foto: MARIA HOLMÉN

Under onsdagen hade Riksförbundet för Sveriges Travhästägare, RST årsmöte där man bland annat hade att ta ställning till en motion från Solvalla Hästägareförening.

Publicerad:

Här följer pressmeddelandet från RST i sin helhet:

Riksförbundet för Sveriges Travhästägare, RST, hade sitt årsmöte onsdagen den 8 april med  deltagande av ett femtiotal delegater från landets travhästägareföreningar.
Mötet uttalade ett klart stöd för vikten av ett samlande riksförbund, och det uttrycktes också stort förtroende för det arbete som styrelsen lagt ner under det gångna året.
Till ordförande omvaldes Anders Holmqvist från Färjestads Travhästägareförening, och ny i styrelsen på en vakant plats blev Gunnar Stelius från Solvalla Hästägareförening. I övrigt omvaldes Maja Karlsson från Bollnäs, Ulf Bergström från Jägersro, Curt-Olov Dahl från Kalmar och Mikael Melefors från Umeå. I styrelsen ingår också Berit Bjuhr från Mantorp, Berth Ottosson från Åby och Richard Smith från Bergsåker.
Mötet antog också en motion från Solvalla Hästägareförening att styrelsen skall verka för en förändring av Svensk Travsports stadgar på så sätt att sportens representanter i ATG:s styrelse utses av Svensk Travsports fullmäktige.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.