Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Art On Line och Aho trea på Vincennes

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

På torsdagseftermiddagen avgjordes montéloppet Prix de L'ile d'Oleron (€110.000) på franska Vincennes. Med i loppet fanns Conrad Lugauers Art On Line med Iina Aho i sadeln som, efter en spårsnål resa, slutade trea.

Publicerad:

Storloppen avlöser varandra på franska Vincennes och under torsdagen var det dags för montéloppet Prix de L'ile d'Oleron (€110.000) med bland annat Conrad Lugauers Art On Line (e. Rite On Line). 

Loppet, som går över 2.850 meter, reds i ett högt tempo och inledningsvis var det Beau Gamin (e. Quinoa du Gers) som tog hand om ledningen, hästen utmananades dock tufft av Ulka des Champs (e. Offshore Dream) och till sist satt också den sistnämnda i spets. Tempot efter första 1.350 meterna noterades till snabba 1.11,7.

Det var många hästar om budet in på upploppet, starkast var dock The Tiger (e. Nelson de Vandel) med Damien Bonne i sadeln som tog hem förstapriset på 49.500 euro. Iina Aho red sin häst invändigt och fick luckan sent, men avslutade okej till ett tredjedepris värt 15.400 euro.

The Tiger noterades för segertiden 1.14,1/2.850 meter.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.