Sveriges ledande travtidning
ANNONS

ATG titelsponsor för Elitloppet: "Glädjande"

Foto: MARIA HOLMÈN/TR BILD
Dijon vid segern i Elitloppet 2019. Foto: MARIA HOLMÈN/TR BILD

Svensk Travsport och ATG har slutit ett avtal gällande sponsring av travtävlingar. Spelbolaget kommer att vara titelsponsor till Elitloppet de kommande åren.

Publicerad:

Spelbolaget ATG har slutit ett avtal gällande sponsring av travtävlingar tillsammans med Svensk Travsport. Fram till och med 2022 kommer spelbolaget att vara titelsponsor för Elitloppet, man är fortsatt exklusiv spelbolagssponsor för Sprintermästaren på Halmstadtravet samt V75-champions och Paralympiatravet på Åbytravet. Utöver det kommer ATG att ges rätt till utökad exponering på 18 specialdagar.
– Det är väldigt glädjande att avtalet nu är i hamn. ATG är vår största samarbetspartner och för oss är det viktigt att ATG fortsatt vill bidra till att stärka upplevelsen på travbanan. Avtalet omfattar flera delar där ATG går in som sponsor på flera nivåer på olika banor, säger Maria Croon, vd på Svensk Travsport, i ett pressmeddelande.

Hasse Lord Skarplöth, vd på ATG:
– Det känns mycket bra att vi tecknat detta viktiga sponsoravtal med Svensk Travsport, som alltid i sponsorskap så är utgångspunkten att alla parter ska vinna på samarbetet.   För ATG handlar det om att synas och samtidigt bidra till en ökad upplevelse för våra kunder vid de sportsligt största travevenemangen.

Jörgen Forsberg, vd på Solvalla:
– För Solvalla är det här självklart ett stort och betydelsefullt avtal. Jag är väldigt nöjd med att ATG går in och hjälper oss att lyfta Elitloppshelgen ytterligare. Elitloppet är Sveriges största travfest och därför är det glädjande att Sveriges största spelbolag också är titelsponsor.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.