Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Bergsåkers marknadschef slutar

Foto: HANOLD/ALN
Foto: HANOLD/ALN

Den 30 november jobbar Kenneth Eriksson sin sista dag som marknadschef på Bergsåker. Därefter väntar ny utmaning.

Publicerad:

För cirka en månad sedan slutade Markus Pihlström på marknadsavdelningen på Bergsåker. Nu ska även marknadschefen Kenneth Eriksson sluta.
– I förra veckan fick förfrågan att börja jobba på en nystartad avdelning på näringslivsbolaget. Efter några dagars funderade så valde jag att tacka ja till det erbjudandet. Det var inget lätt beslut att ta då jag trivts bra på Bergsåker, säger Kenneth Eriksson som jobbar kvar på Bergsåker november ut.
Kenneth Eriksson har arbetat på Bergsåker sedan augusti 2010, först som säljare, sedan från december 2011 som marknadschef.
Vad är du mest nöjd med som du varit med under dina år på Bergsåker ?
– Det är att vi lyckats så bra med Sundsvall Open Forum- och Sundsvall Open Trot-dagarna. Vi har försökt kvalitetssäkra och skruva lite på dessa event under åren och har fått högsta betyg av våra samarbetspartner och sponsorer. Bättre betyg än att de vill vara med igen kan man inte få.
Är det klart vem som ska efterträda dig?
– Nej, det är inte klart. Jag kommer ha tid att lämna över till min efterträdare och en hel del som ska gälla när vi skiftar över till 2016 ska levereras redan i år. Det blir roligt att få in andra tankar som kan utveckla det vi skapat.
Kommer du besöka Bergsåker efter att du slutat din anställning?
– Självklart. Nu är det fullt fokus på arbetet och gästerna vi har under en travdag. Det ska bli kul att vara besökare här och kunna njuta av travsporten mer än jag hinner under en tävlingsdag idag.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.