Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Borde kunna en 1.15-tid"

Foto: Kanal 75
Michael Larsson visar segerglädje. Foto: Kanal 75

Michael Larsson från Karlstad gästar Eskilstuna med en häst ikväll. Det rör sig om treåriga Ofelia Roc som dyker upp i V64-3.

Publicerad:

Ofelia Roc var jag nöjd med senast då hon travade under 1.14 sista varvet och fick stryk av en bra häst. Det är svårt att säga hur mycket hon gått framåt med det loppet, men eftersom hon sprungit bra tider när det gått sakta första varvet borde hon kunna en 1.15-tid på start i alla fall. Min första tanke är att försöka komma till ledningen, även om det inte är någon häst man bara släpper åt tömmarna och bara kör med. Jag har lite förhoppningar på henne idag, även om tilläggshästarna står bra inne i loppet. Det blir en murphybländare istället för can’t see back-huvudlag, så det är ingen stor förändring, säger Michael Larsson. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.