Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Captain Morgan från början till slut

Foto: Mia Törnberg
Foto: Mia Törnberg

Segern i årsdebuten på Hoosier Park följdes upp med ytterligare en triumf. Staffan Linds Captain Morgan spårade runt om i ett försök i Pennsylvania Sire Stakes på lördagen.

Publicerad:

Dramatiken uteblev när Christian Lind omgående hittade till spets med treåringen på The Meadows. Därifrån kontrollerade ekipaget händelserna loppet igenom och vann med lätthet före Marcus Melanders Evaluate.

Segern var alltså Captain Morgans (e. Cantab Hall) andra på lika många starter i år och togs på tiden 1.11,0a/1.609 meter. 43.722 dollar fanns i den samlade prissumman.

Trippelt Melander på Tioga Downs

Nordost om The Meadows, i New York, tävlades det även på Tiago Downs på lördagen. Dit skickade Jenny Melander fyra hästar med tre segrar och en andraplats som facit. My Cherry Pie (e. Donato Hanover), Away My Baby (e. And Away We Go) samt passgångaren American Assassin (e. American Ideal) vann alla sina lopp medan Chilicheatum slutade tvåa. 

Bäst betalade den förstnämndas seger. Den var värd 3.950 dollar. Samtliga fyra hästar kördes av John Cummings Jr.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.