Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Därför startar inte en av förhandsfavoriterna

Foto: JEANNIE KARLSSON/TR BILD
Foto: JEANNIE KARLSSON/TR BILD

Prix de Cornulier blir en profil fattigare. 17 hästar blir 16, detta sedan Thomas Levesques Tornado Bello (e. Jag de Bellouet) inte kommer till start.

Publicerad:

Tornado Bello skulle kommit till start i Prix de Cornulier som obesegrad i monté efter tre starter, men så blir inte fallet. Det är Camille Levesque, ryttarinnan, som berättar detta till Travronden under torsdagsförmiddagen.
– Stallet skulle ha haft två hästar till start, Begum Fromentro och Tornado Bello. Redan i går togs beslutet att Begum Fromentro inte var redo och nu under torsdagens träningspass visade det sig att Tornado Bello helt enkelt inte var i tillräckligt bra form för att göra sig gällande på söndag. Det är verkligen tråkigt, men vi vill inte vara med i loppet bara för att delta, säger Levesque.
En lite längre intervju om toppryttaren Camille Levesque går att läsa i fredagens nummer av Travronden. Där berättar hon bland annat hur det är att vara tjej i fransk travsport och om ett stort beslut som hon fattat.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.