Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Det var ett par år sedan"

Foto: Hanold/ALN
Foto: Hanold/ALN

Josefine Bood gör resan till Örebro med sin ögonsten Super Photo Bood som startar i V64-6. Vi tog ett snack med den unge amatörtränaren.

Publicerad:

Hur är läget Super Photo Bood med två lopp i kroppen?
- Jag tycker han känns bra och med det senaste loppet i kroppen bör han i alla fall vara i närheten av formen som han hade när han gick bra på V75. Att vi fått innerspår är inget jag jublar över, men vi får se hur Erik vill lägga upp det taktiskt. Det kanske är bäst att låta de andra göra jobbet åt oss istället för att trycka av allt från start? 

 

Några ändringar aktuella?
- Ja, vi kommer sätta på en jänkarvagn ikväll, det var ett par år sedan han gick med det och det blir spännande att se hur effekten blir av den ändringen. Jag tycker han är lika bra som de andra och bara det klaffar i loppet kan han säkert vara med ganska långt framme, säger Josefine Bood. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.