Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Digital satsning på Travronden

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

Travronden.se har fått ett nytt utseende på artiklar – med större bilder, förbättrad läsbarhet och mer vidareläsning. Och en helt ny direktrapportering.
- Vi hoppas att våra läsare ska gilla det och ser fram emot att få feedback från dem, säger Joakim Svensson, chefredaktör för Travronden.

Publicerad:

Som nyfikna redan upptäckt så släppte Travronden tidigare i veckan en uppdatering av sajten.

 
I den så kallade releasen ingick ett antal förbättringar:
• Artiklar har fått ett mer modernt utseende med större bilder, ökad teckengrad och förenklade möjligheter att dela vårt innehåll i sociala medier.
• Listor som Senaste nytt och Mest läst har fått en upputsning och blivit tydligare.
• Vidareläsningen med mer i samme ämnen har förenklats.
• Direktrapportering med möjligheter att bevaka evenemang i tv, bild och text.
- Vi har koncentrerat oss på användarnas feedback om läsbarhet den här gången. Framöver kommer det att komma en serie av förbättringar som vi hoppas ska ge ännu bättre upplevelse av vårt digitala innehåll, säger Joakim Svensson, chefredaktör på Travronden.
 
Bakom den visuella designen står de digitala samarbetsbyråerna Wonderboys och Bricco.
- Den nya artikelsidan gör sig väldigt bra i mobilen, vilket känns befriande trots att det kan tyckas vara självklart. Mobilen kommer att genomsyra det mesta vi gör framöver, säger Mats Bergsten, digital chef på TR Media.
 
Både Bergsten och Svensson uppmanar nu läsarna att höra av sig med feedback till redaktionen@travronden.se.
- För att kunna göra bra användarupplevelser är det viktigare än, kanske, någonsin att ha en nära och kontinuerlig dialog med sina läsare, så alla kommentarer är värdefulla för oss, säger Joakim Svensson.
ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.