Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Drömmötet blir inte av

Foto: Montage
Daniel Redén kommer inte att anmäla Delicious U.S. till Solvalla den 22 mars. Foto: Montage

Imorgon torsdag går anmälningstiden ut till Solvallas tävlingar kommande onsdag. En tävlingsdag som både Nuncio och Delicious U.S. siktats mot. Nu står det dock klart att drömmötet inte blir av.

Publicerad:

Nuncio kommer att anmälas till Solvallas tävlingar kommande onsdag. Det berättar Stefan Melander under onsdagseftermiddagen.
– Vi har tajmat in det här loppet och det ligger perfekt i tiden innan finalerna på Solvalla den 1 april. Hästen känns som vanligt i jobben och han har mest gått på rakan den senaste tiden. Den här veckan har vi kunnat skruva ur hakarna och det är både jag och hästen glada för. Vi hade Bollnäs som alternativ, men valde att inte starta där och tanken är att anmäla imorgon, säger Stefan Melander.

Det blir dock ingen start för Daniel Redéns Delicious U.S. Redén meddelar ett litet bakslag hemmavid och kommer att skjuta upp årsdebuten.
– Nej, det kommer det inte att bli. Det är inget fel på henne, men vi fick ett litet bakslag med banorna när vi kom hem från Frankrike. Hästen har känts lite seg helt enkelt och vi avvaktar med årsdebuten. Jag har inte bestämt något annat datum vi siktar på ännu, säger Daniel Redén.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.