Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dukat för midsommarfest

Travronden nummer 49 kommer ut i handeln och till prenumeranterna under tisdagen, men redan nu kan du ta del av det som e-tidning.

Publicerad:

Propulsion glänste i Boden, treåringarna E3-kvalade på Sundbyholm och "världens bäste valack" vann enkelt i Kouvala. I tisdagens nummer av Travronden läser du allt om den gångna helgen och dessutom blickar vi framåt mot nästa – med tonvikt på Kalmars midsommartävlingar.

Utöver det får du möta Susie Kerwood, svenskan som skulle stanna i Nordamerika i tre veckor, men som blivit var i snart 30 år. Under den tiden har hennes hästar sprungit in över 50 miljoner kronor.

Fredric Lindman har skrivit ledaren, Rickard Hansson en krönika och så får du givetvis de bästa tipsen till V86 och V75.

Trevlig läsning!

Är du intresserad av att prenumerera på e-tidningen? Eller är du redan prenumerant på papperstidningen och vill aktivera ditt konto och få full tillgång till våra digitala produkter? Då hittar du all information via denna länk.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.