Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Favoritfall i Florens

Hårt betrodde Ares del Ronco galopperade redan bakom bilen i Gran Premio Anact för tvååriga hingstar. Och när andrahandsfavoriten Ares Caf sedan gjorde detsamma i första kurvan var det upplagt för skräll i Florens.

Publicerad:

Segern gick till slut till Afrim Shmidras Amancio och detta trots att Love You-avkomman drogs bakåt av en trött konkurrent på bortre långsidan. Körande Antonio Greppi hittade dock rätt vägar framåt. 

Vid upploppets början fick Amancio luckan och då spurtade hästen till en säker seger i grupp I-löpningen. Klockan i mål visade 1.15,3 över 1.600 meter och i den samlade prispotten fanns 110.000 euro.

Samma summa tävlade de jämnåriga stona om och den avdelningen vanns av Ariala Cash S.M. (e. Ready Cash). Tiberio Ceceres häst var överlägsen från ledningen och segrade på tiden 1.15,9 med Roberto Andreghetti i sulkyn.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.