Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Formen ska vara bra"

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Sören Eriksson sitter som vanligt bakom Queer Fish. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Magnus Träff axlar rollen som tränare till omgångens största favorit på Bergsåker, Queer Fish. Vi fick senaste nytt av den skicklige amatörtränaren vars häst dyker upp i V4-1.

Publicerad:

Queer Fish har varit struken efter förra starten, hur är formen?
- Han hostade och hade lite slem i halsen, men det var inget allvarligt och formen ska vara bra trots allt. Vi körde ett tuffare jobb med honom förra veckan och jag är nöjd med förberedelserna efter omständigheterna. Vintriga förutsättningar visade han senast att han hanterar fint och det ser ut att behövas brodd, i alla fall i bakskorna. 

 

Han är storfavorit idag, är det motiverat? 
- Det tycker man aldrig för man blir ju så nervös, haha. Hur som helst ser det ut som en vettig uppgift och lite enklare motstånd än vad han är van att möta. Det hade varit roligt att se honom i ledningen där han är obesegrad, men Sören får lägga upp taktiken som han vill. Vi siktar på V75 framöver och inga ändringar är aktuella, hälsar Magnus Träff. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.