Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fransson: "Då är han väl lite av ett drag"

Foto: LINN KARLEFELDT/ALN
Highway Patrolman. Foto: LINN KARLEFELDT/ALN

Fredrik Fransson har en häst inom V65-spelet och låter optimistisk.

Publicerad:

Highway Patrolman (V65-5) är i jättebra form. Vi kan glömma senaste starten, hästen är ju svår i voltstart och hamnade långt bak och fick sedan dåliga ryggar. Vi trodde att han skulle vinna i montédebuten näst senast, men han förstod inte riktigt vad det gick ut på och sprang mest och "frirullade". Han har mycket bättre form än raden antyder och i dag ska han kunna vara med och göra upp om det, säger Fredrik Fransson, vars häst inte har spelarnas förtroende.
– Jaså, är han bara tre procent? Då är han väl lite av ett drag då, jag tror att Danne kommer att ladda från start och hästen bör få en hygglig position. Jag säger inte att han bara vinner loppet, men där framme ska han kunna vara. Jag är inte på plats i dag, men jag tror att det blir jänkarvagn igen,

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.