Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fullträff för Tae Kwon Deo

Foto: Thomas Blomqvist
Lutfi Koljini äger jänkaren Tae Kwon Deo som finns i träning hos Jimmy Takter. Foto: Thomas Blomqvist

Tae Kwon Deo noterades för sin första seger på andra sidan Atlanten under lördagen.

Publicerad:

Lutfi Kolgjini skickade Tae Kwon Deo (e. Muscle Hill) till Jimmy Takter i våras och på lördagen kom första segern i USA, i ett lopp på Red Mile. Med Dexter Dunn i sulkyn fick Tae Kwon Deo tidigt syna dödens men trots den tuffa resan avgjorde treåringen relativt enkelt och vann med en längd på 1.11,3a/1609 meter. Förstapriset var 2750 dollar.

Jenny Melander blev en vinnare på Pocono Downs och detta genom Ameliosi (e. Explosive Matter). Det femåriga stoet segrade från ledningen tillsammans med George Napolitano Jr på fina 1.10,9 och belöningen var 7.000 dollar.

På Freehold Raceway noterades Anette Lorentzon för en tränarseger med åttaårige Boffin (e. Donato Hanover). Jim Marahon Jr styrde fram till täten tidigt och Boffin höll undan på ett bra sätt via 1.11,8a/1609 meter. Förstapriset var 4.000 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.