Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Going For Gold Zaz tvåa på Enghien

Foto: THORE LARSSON/ALN
Foto: THORE LARSSON/ALN

En hel del svenskintressen befann sig på Enghien under lördagen. I Prix de la Porte Montmartre fanns fyra svenskbekantingar med bakom startbilen.

Publicerad:
Sofia Aronssons Nantucket och Franck Ouvrie var den som var mest aktiv från början och brisade till ledningen för att sedan släppa över densamma till Speedy d'Ivray. 
 
Robert Berghs Going For Gold Zaz, för dagen körd av Dominik Locqueneux, hittade fjärde invändigt från sitt bakspår, samtidigt som svenskägde Tell Me No Lies blev hängande i tredjespår. Denne hittade så småningom tredje utvändigt, framför sig hade han Prince di Poggio, tidigare tränad av Bengt Holm, men som numera finns i Vincent Lacroix regi.
 
Inledande 1.150 meterna gick efter 1.14,5 och 1.650 meter kom klungan till på 1.13,8.  Över upploppet fick Prince di Poggio chansen och avslutade bäst till säker segern. 
 
Från rygg ledaren höll Nantucket farten på fint sätt till tredjeplatsen värd 7.700 euro, men Going For Gold Zaz var den som avslutade starkast från sin plats som fyra på innerspår.
 
Något åt vinnande Prince di Poggio och Eric Raffin fanns däremot ingenting att göra på segertiden 1.13,5a/2.150 meter. Vinsten var värd 24.750 euro. Going For Gold Zaz slutade en längd efter vinnaren på tiden 1.13,6 och fick 13.750 euro för besväret.
 
Tell Me No Lies fick chansen över upploppet, men den tunga inledningen satt i benen och han kunde inte ta någonting som sexa i mål. 1.100 euro var sjättepriset värt.
ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.