Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Grupp III-seger för svenskfödd

Foto: Lars Jakobsson/TR BILD
Cash Gamble för några år sedan. Foto: Lars Jakobsson/TR BILD

Cash Gamble var bäst i avgörandet när grupp III-loppet Prix de Rocqeuefort-Les-Pins avgjordes i Cagnes-Sur-Mer på fredagskvällen. 

Publicerad:

Anzi des Liards ledde länge loppet med Rocky Winner i rygg och ledaren skaffade sig en liten lucka till övriga in på upploppet. Samtidigt hade Cash Gamble fått en vilsam resa i ryggar av Franck Ouvrie, och med en en frenetisk spurt sista biten hann Cash Gamble fram precis på mållinjen. Segertiden blev 1.13,7/2925 meter för Philippe Billard-träningen och förstapriset var 31.500 euro. Det var årets första seger för Ready Cash-sonen som ägs av svenska Stall T.J. Gamble.

Anzi des Liards blev tvåa före Brune des Forges, medan Jörgen Westholms Rocky Winner med Dominik Locqueneux tog hand om fjärdeplatsen och 5600 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.