Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hannelore Hanover i storlopp på Meadowlands

Foto: Simon Hagen/stalltz.se
Hannelore Hanover startar på Meadowlands på lördag. Foto: Simon Hagen/stalltz.se

Efter två kvallopp ska Hannelore Hanover ut i hetluften igen. Ron Burkes världsrekordsto startar i lördagens Arthur J. Cutler Memorial på Meadowlands.

Publicerad:

På samma bana noterade Hannelore Hanover (e. Swan for All) tiden 1.09,7a/1.609 meter i ett kval i helgen och på lördag är det alltså allvar igen. Arthur J. Cutler Memorial fungerade tidigare som kval till Elitloppet, men i år får vinnaren ingen rosa biljett. Däremot hägrar 182.500 dollar i den samlade prispotten.

Tolv hästar finns med i den startlista som presenterades på onsdagen och Hannelore Hanover, som i vanlig ordning körs av Yannick Gingras, lottades till spår tolv. Hon stöter bland andra på Sutton, Tuonoblu Rex och stallkamraten Crazy Wow. Arthur J. Cutler Memorial körs över 1.810 meter och har sett Resolve som segrare de två senaste åren.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.