Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Happy Ours på Solvalla?

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Frida's Daylight - en av Ulrika Wällstedts två starthästar idag. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Ulrika Wällstedt selar ut två skrällbud på lunchen. Såhär säger hon om känslan inför dagens uppgifter.

Publicerad:

Först ut är Frida's Daylight i V65-5 som inte har många anhängare på spelet. Jorma Kontio sitter upp bakom stoet för första gången. 
- Det här rör sig om en fin häst som hade otur senast när hon blev fast bakom en trött konkurrent. Vi har haft en del sjuka hästar i stallet senaste tiden, men de som startar idag har vi kollat upp med allt vi kunnat och förstås inte hittat några fel. Formen ska vara bra även om man av naturliga skäl blir lite orolig när det gått sjukdomar i stallet. Från det här utgångsläget får man ligga lågt, men hon bör kunna spurta in till fina pengar i alla fall.

 

Happy Ours i V65-6 har varit borta ett tag och startar från knepigt utgångsläge. 
- Happy Ours vek ner sig från ledningen senast efter att ha fått press i omgångar. Hon ska inte gå där utan är betydligt bättre när hon får attackera bakifrån. Vi har kört 1.17 med henne på Solvalla förra helgen och det löste hon på fint sätt vilket borde innebära att formen trots uppehåll ska vara okej. Jag tycker att hästen är fin och hon har en bra avslutning att tillgå. Örjan får köra som han vill och det blir barfota runt om, säger Ulrika Wällstedt. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.