Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Har gjort det bra"

Foto: HANOLD/ALN
Fredrik Pedersen uttalar sig om stallets två hästar vid Solvallas lunchtrav. Foto: HANOLD/ALN

Sedvanliga lunchtävlingar från Solvalla och Fredrik Pedersen gästar med två hästar som båda är lite bortlottade.

Publicerad:

- Önas Jocke (V65-1) blev det helt fel för senast när hästen först blev hängandes i spåren för att 600 meter från mål chansa invändigt och fastna med krafter kvar. Formen är helt okej, men han är inte där formmässigt som han var för ett år sedan. Då han har spår lite väl långt ut bakom vingen kommer jag chansa ner invändigt. Jag vill ge honom en smygresa och bara köra till slut. Med lite stolpe in kanske han kan dyka upp bland de tre främsta, säger Fredrik Pedersen som också har Västerbo Grosbois till start i den fjärde avdelningen.

– Västerbo Grosbois (V65-4) har gjort det bra i år och är en häst som räcker långt i V75-sammanhang. Hästen är dock lite skör och har fått en paus. Han är väl inte optimalt förberedd för detta då det varit lite dåliga träningsförhållanden, men han kändes okej i ett provlopp förra veckan. Även han är bortlottad, men då hästen är väldigt snabb från start så kommer jag köra till direkt för position. Han känns inte jättehet utan jag är nöjd om han kan vara med bland de tre främsta. Inga ändringar är planerade på hästarna och båda tävlar bra med skor, avslutar Fredrik Pedersen.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.