Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"I ledningen är det toppchans"

Foto: Lars B Persson/TR Bild
Toddler. Foto: Lars B Persson/TR Bild

Stallet har visat toppform senaste månaden och tog så sent som igår en imponerande seger med Ukebell Jet på V86. Nya segrar att vänta i dag?

Publicerad:

3 Bella M.J. (V64-2) kommer vi troligen testa bakom bilen innan loppet. Hon överraskade oss senast med att vara så bra, hon visade inte mycket när vi fick henne. Det är snäll och fin häst att köra, så det borde gå bra bakom bilen, men det är svårbedömt hur snabbt hon kan öppna. Tidsmässigt står hon bra till här och spår tre är perfekt. Inga ändringar – skor runt om, vanlig vagn, och öppet huvudlag, säger Marc Elias hos Conrad Lugauer.

2 Toddler (V64-6) är vår bästa chans. Han gick kanonfint senast med en snabb slutsväng. I dag är det optimalt med spår två och hade vi kört med helstängt huvudlag hade jag nästan kunna garantera vinst, men vi vill ha med honom under elitloppshelgen och kommer därför att testa honom med öppet huvudlag i dag för att se om han kan bli lite lugnare. Förhoppningsvis är han ändå lika snabb bakom bilen, han brukar ta i själv, men det går inte att veta innan vi testar. Jag räds dock inte motståndet och hästen kan vinna även med en resa i andraspår. Vi ändrade lite träningsupplägg för en dryg månad sedan och efter det har hela stallet hittat formen och blivit bättre. I ledningen är det toppchans, men jag tror som sagt på chans även om vi missar ledningen. Skor runt om, jänkarvagn, och ett öppet huvudlag.

För att ta del av hela materialet med ännu fler intervjuer samt utrustningsändringar, klicka in till V64-materialet

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.