Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Jagar ny seger på Gotland

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Daniel Redéns Love Matter startar i årets upplaga av Gotlandslöpningen. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

Daniel Redéns hästar har skördat framgångar på Gotland de senaste somrarna och till onsdagens tävlingar i Visby kommer Solvallatränaren med sex hästar. En av dessa är Love Matters som ska ut i Gotlandslöpningen.

Publicerad:

Redén har vunnit två av de tre senaste upplagorna av loppet – med Traveling Man 2015 och med Whitehouse Express i fjol – och är nu på jakt efter ännu en seger i Visbytravets stora uppgörelse för den äldre eliten. Totalt är sju hästar anmälda, däribland Order to Fly och nyblivne hemmahästen Dice Man som gör sin första start för Visbyproffset Jan-Åke Hoas.

Gotlandslöpningen körs över 2.120 meter med 150.000 kronor till vinnaren. Bland tidigare vinnare finns namn som Commander Crowe, Victory Tilly och Piper Cub. Den senare vann löpningen fyra gånger i följd mellan 1988 och 1991.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.