Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Jos är tillbaka?

Jos Verbeeck har varit borta från fransk travsport i en månad på grund av att franska skattemyndigheten i samarbete med det franska travförbundet SECF satte stopp för honom.

Publicerad:

På söndag kan han vara tillbaka i sulkyn på Vincennes, sedan hans advokat hittat en lucka i reglementet. Criterium Continental är ett internationellt lopp och Philippe Allaire har satt upp Jos som kusk.
Jos har under ”avstängningen” i Frankrike kört lopp i Italien och Holland. Däribland ett PMU-lopp med hästar tränade i Frankrike, som kördes på Wolvega. Därför hävdar Jos Verbeecks advokat att om Verbeeck får köra internationella PMU-lopp i Holland borde han också få göra det i Frankrike.
I morgon blir startlistan till Criterium Continental klar. Frågan är då om Verbeeck alltjämt kvarstår som kusk bakom Bird Parker?

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.